Tarief 2024

Tarief per uur85 euro
Tarief per kwartier21,25 euro
Prijzen zijn incl. BTW en excl. kosten voor aanvullend onderzoek. Tarieven zijn zowel voor directe als indirecte tijd. Onder indirecte tijd wordt verstaan: dossierstudie, interpretatie van uitslagen, opstellen van voedings- en suppletieadviezen e.d. Het stellen van een korte vraag via mail is gratis. Vergt je vraag een uitgebreidere beantwoording? Dan geldt hiervoor het bovenstaande tarief.

Afspraak

Wil je een afspraak maken? Ga dan naar het contactformulier of neem contact op via 06-45 181 544. Consulten vinden in principe digitaal of telefonisch plaats. Spreek je liever persoonlijk af? Dit kan op vrijdagmiddag op afspraak bij huisarts integraal, Willemstraat 124 in Amsterdam.

Vergoedingen

Ik besteed graag tijd aan het helpen van mensen bij hun klachten in plaats van deze tijd te besteden aan de administratie die om de hoek komt kijken bij contracten met zorgverzekeraars. Dit zorgt voor een scherp behandeltarief en een behandeling op maat. Er worden door zorgverzekeraars namelijk vaak voorwaarden gesteld aan behandelwijzen. Wel zorg op maat dus, maar geen vergoeding van kosten door je zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij Natuurdiƫtisten Nederland en bij beroepsvereniging CAT.

Voorwaarden

Heb je een afspraak maar ben je verhinderd? Je kan deze tot 48 uur van te voren annuleren anders wordt het uurtarief voor 100% doorberekend. Betaling is achteraf door middel van een factuur. Deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.